Hotstone massage
Hotstone massage is een diepe warmte massage, 40-45 graden Celsius. Er wordt gemasseerd met afgeronde basaltstenen, variŽrend van 2 cm tot 12 cm, en olie. De massage heeft een diepgaande werking en zorgt voor volledige ontspanning.

Eerst worden er een aantal stenen op en onder u neergelegd om het lichaam te laten wennen aan de warmte en voor ontspanning. Vervolgens wordt het lichaam ingemasseerd met olie om de stenen goed te laten glijden over de huid. De massage bestaat voornamelijk uit lange, rustige en cirkelvormige strijkingen. Door de combinatie van warmte- en beweging kan de masseur dieper in het spierweefsel komen wat de massage of de behandeling veel effectiever maakt. Op die manier draagt hotstone massage bij aan een positief zelfherstel van het lichaam, helpt het afvalstoffen af te voeren en draagt het bij aan ontgifting van het lichaam, stimuleert het de organen en kan het lichaam meer in balans brengen.

De massage werkt effectief bij stress, spierproblemen, gewrichtsproblemen zoals reuma en artrose (mits niet ontstoken), hoofdpijn, rug- en nekklachten, en bij een slechte doorbloeding.

Volgende

Webdesign powered by Design View